The Panel Station Sitesinin Anket Sitesinin Ödülleri

The Panel Station Sitesinin Anket Sitesinin Ödülleri

Görüşleriniz global düzeyde şirketler üzerinde gerçek bir etkiye sebep olabilir. The Panel Station da, harcadığınız zaman ve görüşlerinizin değerinin farkında ve bunu takdir ediyor. Ayrıca The Panel Station anket sitesinde katıldığınız her anket size ciddi puanlar kazandırır. The Panel Station’ın bir üyesi olarak, ilgi alanlarınıza uygun çeşitli anketlere katılmaya davetlisiniz. Başarılı bir şekilde bitirilen her anket için, ödül puanlar kazanabilirsiniz. Verilen ödül puan miktarı anketin türüne ve karmaşıklığına bağlı olarak 50-500 puana rasında değişmektedir. 

Tam ödül puanı ankete göre değişir ve bu değer her anketin başında açık bir belirtilir. Her tamamlanan anket için, 28 gün içerisinde The Panel Station belirtilen miktarda ödül puanını hesabınıza aktarır. The Panel Station anket sitesindeki hesabınızda sihirli 1000 puana ulaştığınızda, bunları kazanca dönüştürmeye başlayabilirsiniz! Panel Station ödül puanlarınızı hediye çekleri almak için kullanabilirsiniz. Bununla, film, kitap, müzik alışverişi yapabilir, seyahat biletleri satın alabilir, mobil bağlantısı elde edebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. 

My Station’i kontrol ederek puan miktarınız hakkında en son bilgileri alın ve hediye çekleri için ne kadar puanı kullanacağınıza karar verin. Karar verdiğinizde, tek yapmanız gereken kullanmak istediğiniz Panel ödül puan miktarı ile ilgili ayrıntıları The Panel Station’a e-posta ile göndermek. Böylece, ilgili şirketten size hediye çekleri gönderilir.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt

Leave a Reply

Blogger tarafından desteklenmektedir.