Hediye Çeki Ödüllü The Panel Station Anket Sitesi Nasıl Çalışır?

Hediye Çeki Ödüllü The Panel Station Anket Sitesi Nasıl Çalışır?

The Panel Station anketlerini tamamladığınızda, tamamladığınız anketlerden kazandığınız ödül ve puanlar İstasyonum hesabınıza yatar. Bu 100 puan ile (~1TRY) 5000 puan (~50TRY) arasında değişebilir.

Hesabınızda en az 1000 puan biriktiğinde, puanlarınızı Markafoni web sitesinden Çevrimiçi Alışveriş Çeki almak için kullanabilirsiniz.

Kazandığınız puanları istediğiniz zamana kadar İstasyonum hesabınızda biriktirebilirsiniz. Tek seferde en fazla 5000 puanı çeke dönüştürebilirsiniz ve kalanını bir sonraki işlemde çeke dönüştürebilirsiniz.

The Panel Station - Herkese Hediye Veren Anket Şirketi Genelde, tüm araştırma çalışmaları söz konusu araştırma için ayrılan bir kotaya dayanarak müşterileri hedefler. Bu kotalar müşterilerin araştırma hedeflerini esas alır. Örneğin, kadınlar hakkında bir ankete yalnızca 50 kadının yanıt vermesine ihtiyacımız varsa, ankete katılan 51. kişi anket doldu uyarısı ile karşılaşır. Bu sorunu önlemek için, The Panel Station tarafından gönderilen anket mesajlarını düzenli olarak kontrol etmenizi öneriyoruz. Kota dolu uyarısını alsanız bile, ankete katıldığınız için 20 puan kazanırsınız.

Ayrıca, The Panel Station anket davetlerini yaş, şehir vs gibi demografik verilere göre filtreleyerek gönderiyor ve bu nedenle çevrimiçi anketi yanıtlarken katılımcılar “elenir”. Uygun olmadığınız için elenseniz bile, ankete katıldığınız için 20 puan kazanırınız.

Tüm Alışveriş Çekleri talep etmenizden itibaren 15 gün içinde e-posta adresinize satın almak istediğiniz şeyler için alışveriş sitesinde doğrudan kullanılabilecek bir Çek PIN/Kodu ile birlikte gönderilir.

İnternetten Para Kazandıran Bedava Anket Sitelerini Buradan İnceleyebilirsiniz!

Sonraki Kayıt

Leave a Reply

Blogger tarafından desteklenmektedir.