The Panel Station Herkese Hediye Veren Anket Şirketi

The Panel Station – Herkese Hediye Veren Uluslararası Anket Şirketi

Daha önce Herkese Hediye Çeki ve Çekilişle iPAD Ödüllü Bedava Anket Sitesi konusundan duyurduğumuz ünlü anket şirketi The Panel Station 9 ülkeden sonra Türkiye’yi de araştırma ağına dahil etti. Arjantin, İngiltere, Brezilya, Rusya, Çin, Endonezya, Hindistan, Meksika gibi ülkelerde araştırma faaliyetleri yürüten The Panel Station anket şirketi artık Türkiye pazarına da girdi.

The Panel Station - Herkese Hediye Veren Anket Şirketi The Panel Station araştırma şirketi diğerlerinden farklı olarak, hizmet verdiği her ülkede, o ülkenin ünlü alışveriş siteleriyle anlaşma sağlayarak, anketlerini dolduran kullanıcılarına para ödemek yerine, bu sitelerden alışveriş çekleri dağıtıyor.

Üye olduktan sonra 250 puanı hemen kullanıcı hesabına aktaran Panel Station, 1000 puanı tamamlayan kullanıcılarına anında paralarını tahsil etme imkanı sunuyor.

The Panel Station, temel olarak çevrimiçi piyasa araştırma anketleri ile çeşitli ürün ve hizmetler hakkında görüş ve fikirlerini paylaşan bir tüketici topluluğudur. Buradaki amaç orijinal tüketici görüşlerinden faydalanmak ve dünya genelindeki şirketlere bununla ilgili bir kavrayış sunmaktır.

Kendi düşünce ve fikirlerinizi paylaştığınızda, yeni ve daha iyi ürün ve hizmetlerin oluşturulup geliştirilmesinde yardımcı olabileceksiniz. Böylece, tüm dünyadaki şirket ve sektör yöneticilerine kararlarında yardımcı olacaksınız.

The Panel Station şu anda Hindistan, Brezilya, Rusya, Çin , Meksika , Arjantin , Güney Afrika, Endonezya , Türkiye ve Tayvan gibi gelişmekte olan ekonomilerdeki müşterilerle ilgilenmektedir.

Bir Panel Station üyesi olarak, piyasaya sunulacak ürün türleri hakkındaki görüşleriniz gerçekten önemlidir. The Panel Station müşterileri ve sundukları anketler, Tüketici ve Ambalajlanmış Ürünler, Bilgi Teknolojileri, Sağlık Hizmetleri, Seyahat ve Turizm ve Finansal Hizmetler gibi farklı ürün kategorilerinden oluşmaktadır.
Anketlere katılabilmeniz için The Panel Station’ın bir üyesi olmanız gerekir. Buraya tıklayarak hemen The Panel station üyesi olabilirsiniz. Katıldığınız her bir anket, çeşitli hediyeler, hediye çekleri ve diğer ürünler için kullanılabilecek puanlar kazanmanıza yardımcı olur.

Bedava Anket Sitesi The Panel Station’a Buradan Ulaşabilirsiniz!

Önceki Kayıt

Leave a Reply

Blogger tarafından desteklenmektedir.